Kontorstole

En kontorstol er en af de allervigtigste ting, når man sidder og arbejder på kontoret. Stolen er en del af ens base, sammen med kontorbordet, og et godt grundlag er vigtigt for en god arbejdsproces. Her på siden kan du læse lidt om kontorstole, og hvad man skal holde øje med, når man er på jagt efter kontorstole.

Kontorstolen er den stol, du sidder på, når du arbejder på kontoret. Den er til for at aflaste din krop under en lang arbejdsdag, hvor bruges mange timer samme sted, nemlig ved kontorbordet. Derfor er det ekstremt vigtigt, at kontorstole har den rette komfort, da man ellers kommer til at sidde dårligt og kan få varige skader. Mange mennesker får problemer med ryg og nakke, hvis de har siddet på dårlige kontorstole, og det vil man selvfølgelig undgå. Derfor skal du finde en kontorstol, der opfylder dine behov for komfort. Disse krav kan blandt andet opnås igennem høj fleksibilitet af kontorstolen. Denne fleksibilitet opnås eksempelvis gennem mange indstillingsmuligheder af stolen, så du kan justere sædepudens vinkel, stolens højde, ryglænets vinkel, armlænenes højde og meget mere. Fleksibilitet opnås også gennem at have nogle gode hjul under stolen, der muliggør bevægelse og mobilitet i kontoret, uden at du altid behøver at rejse dig op og sætte dig ned igen.

Når du skal købe kontorstole, skal du ofte købe mange på én gang, hvis du for eksempel skal udstyre et helt kontor med kontorstole. Derfor kan prisen hurtigt løbe op, og man må derfor nøjes med nogle billigere stole, hvor chancen for høj kvalitet er lavere. Der findes dog en rigtig god måde at gå på kompromis mellem pris og kvalitet, hvis man køber brugte kontorstole. Brugte kontorstole stammer fra kontorer ramt af konkurs, hvor man jo ikke har villet smide stolene ud, fordi de var for gamle og slidte. Man har i stedet været nødsaget at skille sig af med stolene, hvorfor man altså kan finde disse kontorstole til rigtig gode priser rundt omkring. Du finder altså billige, brugte kontorstole i høj kvalitet, der absolut ikke fejler noget. Fordi stolene er brugte, og fordi de forhandlere, der sælger kontorstolene videre, har kunnet købet stolene billigt, vil du kunne købe kontorstolene til meget billige priser, men som sagt, der er intet i vejen med kvaliteten eller standen af kontorstolene. Du kan endda være heldig at få fat i en rigtig god kontorstole af et supergodt mærke såsom SIS, B-8, HÅG, Labofa, RH og mange flere.

Ydermere er det vigtigt, at kontorstole ser rigtigt ud. Designet betyder mere, end hvad man umiddelbart skulle tro, og det er der flere grunde til. For det første betyder designet meget for den, der bruger stolen. Hvis man sidder på en kedelig, trist stol, der ikke udstråler fedt design på nogen måde, kan man få følelsen af, at der ikke er blevet lagt vægt på, at medarbejderne har gode redskaber i deres hverdag. Derfor kan man sidde og blive helt ugidelig eller træt, og man kan få følelsen af, at man ikke rigtig er på en professionel arbejdsplads. Hvis der til gengæld er brugt tid, penge og omtanke på at vælge de rigtige kontorstole, er sagen en anden. I stedet for at træde ind på et kontor, hvor ikke en kontorstol er magen til en anden, og alle kontorstolene ser gamle og trætte ud, træder man nu ind i et kontor, hvor der er en tydelig rød tråd mellem valget af kontorstole og resten af kontorindretningen. Man ser, at ens egen kontorstol ser godt ud med et skarpt design, og man får følelsen af, at man nu er på en professionel arbejdsplads, hvor det gælder om at få arbejdet noget. En kontorstol i et godt design, sat i forbindelse med den rette kontorindretning er altså vigtigt for medarbejdernes arbejdsproces. Den rigtige kontorstol øger arbejdsmoralen.

Det præcis samme gælder for privatpersoner, der skal have anskaffet sig en kontorstol. Også i hjemmet er kontorstole populære, og der er høje krav til typen af kontorstol. Hjemme gælder alle parametrene for en god kontorstol mindst ligeså meget, som det gør på arbejdspladsen, og man kunne argumentere for, at nogle parametre gælder i endnu højere grad. Dette kunne for eksempel gælde for prisen, og her bliver et endnu mere relevant at kigge brugt, da kontorstolene i denne kategori er billigere end de nye kontorstole.

Så når du skal ud at købe dig nye kontorstole, er det vigtigt, at du finder en forhandler, der har et bredt udvalg af kontorstole i god kvalitet.

Køb kontorstole her