Kontorreoler

Kontorreoler er reoler, der står på kontorer og opbevarer alt, man kunne forestille sig. De bliver brugt til mange forskellige ting, så der findes mange forskellige typer af kontorreoler. Så når du skal købe en kontoreol, er der nogle vigtige ting at overveje først. Her på siden kan du se et bud på, hvad der er vigtigt for en god kontorreol.

Prisen er en af de vigtigste ting, når man skal anskaffe sig nye kontorreoler. Prisen er vigtig, da der ofte bliver købt mange reoler på en gang, hvis man skal udsyre et helt kontor. Samtidig vil prisen naturligvis løbe endnu højere op, hvis man gerne vil have reoler a nogle rigtig gode mærker. Derfor må man gøre, hvad man kan, for at hive prisen ned, og en af måderne er at købe brugte kontorreoler. Brugte kontorreoler behøver ikke være slidte og gamle, bare fordi de er brugte. Hvis en forhandler for eksempel har anskaffet sig sine brugte kontorreoler fra et konkursbo, er der en rigtig god chance for, at kontorreolerne er i en super god stand, og man kan endda være heldig at få fat i en kontorreol af et rigtig godt mærke såsom SIS, EFG, Montana og mange flere. Når et kontor går konkurs, må de jo skille sig af med alle sine kontormøbler. Det konkursramte kontor har altså ikke skillet sig af med sine kontormøbler, fordi de er for gamle, men møblerne har stadig status som brugt, så prisen på disse bliver rigtig lav, når du kigger på møblerne hos en forhandler. Ud over den lave pris, er der også andre plusser ved køb af brugte møbler. Et højaktuelt emne er, at det skåner miljøet. Når man skal producere sådan en kontorreol, går der mange kræfter og meget energi på den. Kontorreolen gennemgår adskillige behandlinger for alt muligt, der inkluderer brugen af kemikalier og meget andet, der bestemt ikke er godt for miljøet. Ved at købe brugte kontorreoler, eliminerer du denne proces, da du ikke har købt et fabriksnyt produkt. På samme måde skåner man miljøet for de processer, der er ved afskaffelsen af kontorreoler, når man køber brugt. Når kontorreoler skal afskaffes, skal de brændes, hvilket producerer CO2 og en række andre stoffer, der ikke er gode for miljøet. Så hvis du køber brugte kontorreoler sparer du altså både på pengepungen og på miljøet. Du skal dog lige have fundet en forhandler først, der sælger brugte kontorreoler.

En anden vigtig ting for dit valg af kontorreoler, er reolens udseende. Der findes et hav af forskellige design og typer af kontorreoler, men udseendet skal se flot og smart ud, og så må det også gerne stemme overens med den resterende kontorindretning. Hvis kontorreolen ser gammel og slidt ud, får man et indtryk af, at der ikke bliver lagt vægt på detaljer og æstetisk udtryk på kontoret. For en udefrakommende betyder det, at man kunne finde på at fravælge kontoret til sin opgave. For medarbejderne selv, kan man få samme følelse af, at kontoret ikke går op i sine medarbejdere og deres omgivelser med det resultat, at man får en nedsat arbejdseffektivitet og en nedsat arbejdsmoral.

Endnu et vigtigt aspekt af kontorreoler er deres fleksibilitet og anvendelse. Når man skal have sig en kontorreol, skal den passe til den situation, den skal bruges i. Har du ikke brug for alt for meget plads og alt for mange hylder, er det godt at vælge en mindre kontorreol, der dels sparer plads, men også undgår at se underfyldt ud, hvis der kun ligger et par mapper i en reol med 20 hylder. Omvendt må kontorreolen selvfølgelig heller ikke blive for lille, da man på den måde slipper op for plads. Det er også rart, hvis reolen tillader en hvis indstilling i for eksempel højden af hylderne, antallet af hylderne og så videre. Når du har bestemt dig for den rigtige størrelse af kontorreol, skal du have besluttet sig for, hvilken type af reol, du vil have. Vil du have en kontorreol af bøg, eg eller ask? Vil du have en kontorreol med låger og skabe eller åbne hylder? Vil du have et jalousiskab eller en simpel lagerreol?

Der er et hav af muligheder, når det kommer til kontorreoler, og man kan hurtigt gå galt i byen, når det kommer til pris, design eller anvendelse. Du kan dog slippe uden om alle disse bekymringer nemt, hvis du finder en god forhandler. Forhandleren kan give dig den rette vejledning i, hvilke kontorreoler du skal have.

Køb kontorreoler her